HAY MOMENTOS PARA RENOVARSE, COMO EL ÁGUILA

ESCRITO POR EN General NO HAY COMENTARIOS

HI HA MOMENTS PER RENOVAR, COM EL ÀGUILA

Les àguiles viuen 70 anys, però als 40 anys han de prendre una difícil decisió, les seves ungles es tornen tan llargues i flexibles que no pot subjectar a les preses de les quals s’alimenta. El bec, allargat i punxegut, es corba massa apuntant contra el pit i ja no li serveix. Les seves ales estan envellides i pesades en funció de la gran grandària de les seves plomes, i per llavors, volar se li fa molt difícil.
Té dues alternatives: abandonar-se i morir, o enfrontar-se a un dolorós procés de renovació, que consisteix a volar a un niu a les muntanyes prop d’una paret, ja que està segur. L’àguila comença a colpejar amb el seu bec a la paret amb molta força fins a aconseguir arrencar. Després esperarà el creixement d’un nou pic, amb el qual es desprendrà una a una les seves velles ungles. Quan les noves urpes comencen a néixer, començarà a estripar les seves desgastades plomes.
I després de tots aquests llargs i dolorosos cinc mesos de ferides, cicatritzacions i creixement, aconsegueix realitzar el seu famós vol de renovació, renaixement i festeig per viure altres trenta anys més …
En la nostra vida per continuar un vol de victòria moltes vegades hem de protegir-nos per algun temps i començar un procés de renovació.
Hem de desprendre’ns de costums, tradicions i records el pes ens impedeixen avançar. Només lliures del passat podrem aprofitar el resultat valuós que una renovació sempre ens porta.
Renovar-se per dins de implica posar ordre al món mental, rebutjant a els records d’esdeveniments frustrants o dolorosos per quedar-ens Només amb l’experiència del qual vam aprendre.
Per posar en ordre, per renovar-ens i alçar vol, calç Conèixer-nos, saber qui som, quines són Les nostres potencialitats i on volem arribar.
No hi ha necessitat d’adaptar-se al problema; ha la Possibilitat de lliurar-se d’ell. Però el camí és una mica difícil, el camí és un desafiament. És una Elecció teva.
Seguim la ruta de les Àguiles. Sempre cap amunt, sempre cap Endavant …

 

Comentarios