ENTREVISTA DE CAPDAVILA AL DOCTOR FERNÁNDEZ

ESCRITO POR EN General NO HAY COMENTARIOS

Reproduïm el final d’una entrevista del periodista Carles Capdevila a Odile Fernández, metge que va superar un càncer escriu sobre la rehabilitació.

I el reiki?
Al principi quan em van dir la paraula reiki també em va sonar esotèric. Que et posin les mans, et toquin o no t’arribin a tocar i et sentis bé… Al principi, com a metge pensava que la idea no em sonava gaire bé. Durant la químio vaig dir de provar-ho i que ja ho veuríem. I em va impressionar el nivell de relaxació al qual arribes. No es tracta de curar-se perquè algú t’imposi les mans. Es tracta d’arribar a un punt de relaxació que t’ajudi a canviar l’actitud. Tota la por i la incertesa es va diluint, i quan no tens la ment bloquejada i posseïda per la por comences a veure les coses diferents. Penses que potser pots fer alguna cosa en lloc d’estar aquí plorant. Menjar, moure’m, o simplement parlar-ho, o com has fet tu, compartir-ho. El reiki t’ajudarà a arribar a aquest punt de relaxació per veure la vida de manera diferent. No et puc explicar des d’un punt de vista de la ciència com funciona. Simplement s’ha d’experimentar i veure aquest estat de relaxació
Tinc quatre fills i les seves abraçades també donen molta força.
Reconforten molt. Són una cura més. Sempre explico que si no hagués tingut el Nacho, amb tres anys i que et mira amb aquella careta d’amor, potser hauria dit que tenia un càncer amb metàstasi i que era el meu final, i no m’hauria importat tant. Però tenir aquell nen allà és un leitmotiv per ser-hi.
http://www.arabalears.cat/premium/suplements/diumenge/regnes-teva-curacio-comenca-miracle_0_1455454450.html

Comentarios